Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν κινήθηκαν για Bissouma οι Reds – καμία πρόταση για Origi

Δεν κινήθηκαν για Bissouma οι Reds – καμία πρόταση για Origi

Η Liverpool δεν έχει κάνει καμία κίνηση για την απόκτηση του Yves Bissouma από την Brighton, ενώ μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση για τον Divock Origi, του οποίου η παραμονή στο Anfield φαντάζει όλο και πιο πιθανή.

Δημοσίευμα της Express έκανε λόγο για επίσημη κρούση των Reds για τον μέσο της Brighton, όμως η ρεπόρτερ των Seagulls για την Athletic UK, Andy Naylor ξεκαθάρισε μέσω tweet του πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τους Reds να μην έχουν κάνει κάποια επίσημη πρόταση, αν και ο παίκτης δεδομένα τους αρέσει.

Ο 24χρονος άσος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο Uefa Champions League, όμως δύσκολα θα αποχωρήσει από το Amex το φετινό καλοκαίρι.

Φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον παίκτη από το Μάλι υπήρξε και από την Arsenal, όμως ούτε εκείνη προχώρησε σε κάποια πρόταση.

Όσο αφορά τον Divock Origi, οι Reds μέχρι και σήμερα δεν έχουν λάβει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τον επιθετικό και πολύ δύσκολα θα λάβουν μέσα στις επόμενες μέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Όπως σας γράψαμε και τον περασμένο μήνα, οι Reds δεν θα έλεγαν «όχι» στην παραχώρηση του Origi, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει και να ικανοποιηθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις.

Η Liverpool τον κοστολογεί στα £12-15 εκατομμύρια, όμως δύσκολα θα βρεθεί μια ομάδα πρόθυμη να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό, για να τον κάνει δικό της.

Πρόβλημα θα μπορούσε να αποτελούσε και ο μισθός που εισπράττει ο Βέλγος στο Anfield, ο οποίος αυξήθηκε μετά την ανανέωση συμβολαίου που υπέγραψε πριν από δύο χρόνια.

Καμία κίνηση των Reds για Bissouma.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com